4 bra dammsugare som används av städproffs

4 typer av bra dammsugare

Det finns för närvarande fyra huvudtyper av dammsugare tillgängliga, var och en med sin egen unika form och funktion, men syftet med alla dessa maskiner är att göra ett specifikt område fritt från damm och allergener.

Vissa husägare kombinerar ofta två eller flera typer för att uppnå de mest effektiva rengöringsresultaten. Genom att ha kunskap om olika typer kan du välja de som passar dina rengöringskrav.

Bäst dammsugare 2020 – 4 olika typer

Kolla in de fyra olika typerna av dammsugare som används av en professionell mattrengörare för olika rengöringsändamål. Hör med en rekommenderad städfirma i Katrineholm för mer råd.

Handhållen dammsugare

Dessa är idealiska för att nå de små och svåråtkomliga områdena som snabbt kräver rengöring. Den mest kända användningen av denna enhet är för att dammsuga interiörerna i bilarna eftersom denna typ av design kan hållas i en hand. Dess anpassningsförmåga gör den till ett första val för dammsugning av damm och skräp på olika svåråtkomliga platser, men den skulle inte fungera så bra för en allmän dammsugningsprocess, vilket skulle ta för lång tid eftersom området är stort. Dessa finns i ett brett utbud av olika designer som har olika prisklasser.

Den upprätta dammsugaren

Dessa är utan tvekan de mest kända och föredragna. När du föreställer dig en dammsugare eller ser annonser på webbplatser och tidningar är den bild du föreställer dig troligen en upprätt dammsugare. Upprättstående modeller ger de mest intensiva rengöringsresultaten för ditt hem och erbjuder den lugnande fördelen med generellt lättanvända tillbehör och funktioner, eftersom de allra flesta husägare har använt en upprätt dammsugare vid någon tidpunkt i livet. De flesta modeller har inställningar som gör att du också kan använda dem för mattrengöring och riktigt lortiga golv.

Stickdammsugare

Detta är kanske den minst kraftfulla av alla dammsugardesigner, men dessa är kända för att komma in på trånga ställen och göra ett utmärkt jobb på trägolv, lätta mattor och heltäckningsmattor. Stickdammsugare innehåller ett långt stickliknande handtag och en tunn design. Denna typ av design gör den till ett idealiskt alternativ för rengöringsändamål eftersom det passar in i de flesta hörn i ditt hus.

Dysondammsugare

Dessa är en av de mest användarvänliga maskinerna och står någonstans mellan den upprättstående modellen och stickmodellen. De är starka och har kapacitet som stående dammsugare, men har ändå ett tunt hölje, liknande stickdammsugarna. För denna typ av maskin är en annan kapsel förenad med en lång stav som kan användas för att rengöra mattan och det smutsiga golvet också. Dyson dammsugare är bland de dyraste alternativen, och det är på grund av dess unika design och senaste teknik. En professionell mattstädare har alltid denna typ av dammsugare för att säkerställa de bästa rengöringstjänsterna.